Svenska Fellponnyföreningens styrelse 2023


Hör gärna av er till oss i styrelsen om ni har frågor eller vill engagera er i föreningen.

Styrelsen

Use this quote block for entering a short and to-the-point review from a customer

Åsa Persson -Ordförande

Use this quote block for entering a short and to-the-point review from a customer

Maria Borgegård-Sekreterare

Mitt namn är Annika Lindberg, 65+, pensionär. Jag är sedan årsmötet våren -22 med i styrelsen som ordinarie ledamot, sedan årsmötet -23 har jag också uppgiften som kassör. Jag bor i Skogstorp, Falkenberg i ett gammalt torp nära havet. Där bor jag sedan 2019 tillsammans med Murthwaite Ally, fellvalack, 13 år och en dalesponny, Mabel, sto, 15 år. Fellponnyn är en ny ras för mig men som tilltalade mig då det är en allroundponny, viktbärande, lagom höjd och sååå vacker och trevlig.

Annika Limdeberg-

Kassör 

Use this quote block for entering a short and to-the-point review from a customer

Berit Magnusson-

Ledarmot

Lisa Wahlberg, 41 år. Pedagog och beteendevetare. Driver företag med hästar och djur på min gård i Skåne. Har hingsten Blackmoore Chalimero och dräktiga stoet Primadonna JB. Jag mötte fellponnyn Henry 2006 och älskar att jobba med fellponnyn som ras. Jag blev invald i styrelsen 2023 och hoppas kunna driva rasen framåt i Sverige närmsta åren.

Lisa Wahlberg-

Ledarmot

Elin Månsson, 30 år gammal och jobbar på Granngården och som personlig assistent, boende i Skåne.

Sitter i styrelsen sen 2023 som supleant.

Jag träffade på Fell vintern 2020 när jag övertalade Lisa att köpa två fantastiska pojkar som jag sedan förälskade mig i, efter det har rasen bara vuxit i mina ögon och jag tycker att de är helt fantastiska! Min absoluta favorit är fellhingsten Blackmore Chalimero som jag varit med och kört in och tränar och visat på utställningar.

Elin Månsson-

Supleant